Blik op de weg

In het Behouden Blik verzorgen wij uw ontvangst met koffie of thee, verzorgen wij lezingen en kunt u ook voor een groeps- of familiebijeenkomst terecht tot een maximum van ongeveer 15 personen.Is uw groep groter of bestaat uw vereniging uit een groter aantal leden, dan bieden wij u de mogelijkheid van een lezing op uw eigen locatie. Er zijn verschillende lezingen die gegeven kunnen worden, al dan niet met muzikale ondersteuning.

De lezinblikmuur.jpg editedg "Een Blik van Herkenning" is een blik naar vroeger en ook zeer geschikt voor zgn. reminiscentie projecten of voor de buurthuiskamer. “Wat een meisje weten moet” gaat met name over de schoonmaak en de waspoeders, maar verhaalt eigenlijk in geuren en kleuren over het wel en wee in onze samenleving. “Een college bliklezen en een examen reclame”, is een interactieve lezing waarbij u met elkaar kijkt naar de blikken en het verhaal dat zij vertellen. U zult verbaasd staan over uw eigen kennis op dit gebied! Taxatie van eigen blikken is een vast onderdeel van dit programma.
En tot slot onze nieuwste lezing : Een blik op de jaren '50 in 50 blikken. Bij deze lezing verzorgen wij ook graag, tegen geringe vergoeding de smaak van de jaren '50!


Ongeacht welke lezing u kiest, wij brengen een behoorlijk aantal blikken en/of producten en reclameartikelen mee aan de hand waarvan het verhaal verteld kan worden. De bijeenkomst kan altijd worden aangevuld met de mogelijkheid van een taxatie van door u zelf meegenomen blikken.


De prijs voor het verzorgen van een avond, middag of ochtend is voor alle lezingen gelijk, ongeacht het aantal leden in de groep. Reiskosten worden binnen de provincie Groningen op basis van het aantal kilometers enkele reis in rekening gebracht.
Voor het verzorgen van de bijeenkomst hebben wij niet meer nodig dan twee grote tafels en, bij grotere groepen, een microfoon.
Er kan ruim op tijd een afspraak gemaakt worden voor een bijeenkomst op het moment dat u het beste schikt.

U kunt ons bereiken via het contactformulier of via de telefoon: 0595 413 999.

Graag tot ziens!